Jurnal de Guinezia 24 noiembrie 2021

Ieri a fost o zi tare aglomerată.
#SupraConta și-a făcut lecțiile cu programul de guvernare și l-a mermelit până l-a umplut de sânge. Am prins-o că făcuse pipi pe cel al PNL-ului. L-a șters bine, să nu se cunoască, dar tot pute de te trăznește. Mai de milă, mai de silă, a băgat și chestii de reformă, dar le-a numit cică dezvoltare. Muscles cu toate specialele, că-s secții sau pensii, merge pe burtă. A dat-o și-n debirocratizare, de-a urcat-o până la cer. Să mai zic de IMM-uri? Mai bine nu, că deja și-a pregătit biciul pentru mârțoage.
Io recunosc că nu m-am uitat pe programul de guvernare, că nu am Xanax în casă.
#SupraTevea târa un os după ea și striga “Hai cu Ciolanu!”. Am corectat-o: Ciolacu. Ea: Ciolanu. Eu: Ciolacu. Ea: Ciolanu. Am abandonat, că tot aia e. Apoi am dat-o jos din hamacul ei de parlamentar, să-i facă loc lui Cîțu. Și lui Ciolanu. Pardon, Ciolacu.
Pe #SupraTaxa am găsit-o leșinată. Mi-a fost teamă că s-a îmbolnăvit de gălbenare, așa de palidă era de supărare, plângând, în timp ce își lua “La revedere” de la Violeta. Îl regretă și pe Orban, dar nu vrea să recunoască. Și-a pus o batistă galbenă, cică face grevă japoneză, mai ales după ce au controlat-o finanțele la căcăreze, ca pe Ralucuța.
Cu numirile stăm bine – că Ciucă, că Cîțu, că Câciu, guvernul Ciuciu e aproape gata.
Chiar dacă erau obosite, am băgat o instrucție mică, să se obișnuiască cu înviorarea matinală a lui Ciucă al nostru. Se cam calcă ele una de alta, își mai dau câte un cot în gură, dar or să se dea pe brazdă.
Stânga-mpre-jur! Cealaltă stânga!
PS: Dacă se votează noul guvern, să știți că le iau funcțiile la astea din #ClanulSupra. Să nu ziceți că nu v-am spus.
PPS: Acesta este un pamflet și orice asociere cu persoane reale este fix cum vreți voi.
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Abonează-te la newsletter!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top