Servicii de contabilitate

Oferim servicii de contabilitate, online sau nu, pentru toți antreprenorii care caută profesionalism, grijă și dedicare. Ask For Accounting este compania de contabilitate și fiscalitate înființată de Valentina Saygo în 2013. De atunci, Ask for Accounting a lucrat cu mai bine de 400 de antreprenori.

Cum te putem ajuta?

Servicii pentru societăți comerciale

Evidență contabilă, administrare personal și salarizare, consultanță, asistență, și tot ce ai nevoie să scalezi afacerea cât mai rapid.

Servicii pentru PFA

Evidență contabilă, administrare personal și salarizare, întocmirea declarației unice, consultanță și susținere, pentru ca tu să te concentrezi doar pe meseria pe care o iubești.

Servicii pentru ONG-uri

Evidență contabilă, administrare personal și salarizare, consultanță, astfel încât să-ți investești energia în cauzele pe care le susții.

Servicii pentru persoane fizice

Consultanță, emitere opinie fiscală, gestionarea taxelor, depunerea declarației unice.

Industrii cu care am lucrat?

Ne-au trecut pragul (fie el și virtual) clienți din peste douăzeci de industrii și anume: agricultură, construcții, organizare cursuri, IT, HORECA, publicitate, arhitectură, saloane de înfrumusețare, cabinete medicale, comerț etc. Ne place să spunem că nicio afacere nu este prea mică sau prea nouă pentru noi, credem în potențialul antreprenorilor români care se dezvoltă rapid atunci când își găsesc un partener contabil pe măsură. Până acum am reușit să le oferim tuturor clienților o perspectivă nouă asupra mediului de business și contabilității, o perspectivă care să-i încurajeze să continue să investească în dezvoltarea afacerii lor.

5 motive pentru care să lucrezi cu noi!

Ce spun clienții despre colaborarea cu noi:

Cătălina Nedelcu
Owner
Read More
Buna, sunt Cătalina:) Cu echipa Ask For am început colaborarea în 2017 când mi-am înființat firma, mi-au fost recomandați de un prieten foarte pretențios și oarecum sobru:) Din prima clipă a fost dragoste la prima vedere, o echipă tânără, entuziastă formată din profesioniști, colaborarea cu ei este perfectă, sunt bine informați, serviabili, comunicativi, punctuali, empatici și-mi oferă siguranță. Am învățat multe de ei, am prins încredere în mine, sunt relaxantă pentru că lucrurile merg așa cum trebuie. Mulțumesc, Ask For!
Stefania Navin
Owner
Read More
Vă mulțumesc pentru buna colaborare de ani de zile. Mereu ați fost de ajutor când am avut dificultăți. Chiar dacă perioada recentă a fost una delicată, cu voi alături am încredere că ne vom ridica și vom evolua în bine. Vă urez să aveți mult succes și spor în toate!

Cauți un contabil de încredere pentru afacerea ta?

Lucrează cu noi, totul este 100% online

Scroll to Top