Servicii de restituire TVA pentru cetățeni non-UE

Dacă ai domiciliul permanent în afara Uniunii Europene, Ask for Tax Free te ajută să-ți recuperezi TVA plătită pentru bunurile cumpărate din România. Este momentul să cumperi inteligent, să-ți alegi ce este mai bun dar și să economisești.

Ce este Ask for Tax Free?

Primul serviciuspecializat în restituirea de TVA din România

TAX FREE SHOPPING le permite cetățenilor non-UE să își recupereze TVA pentru bunurile achiziționate din România cu o valoare de peste 175 de euro.

Conceptul de TAX FREE Shopping consta în restituirea TVA clienților non-UE, se aplică doar în cazul achiziției de bunuri (nu și pentru servicii) și este disponibil doar în magazinele autorizate. Ask for Tax Free este prima companie din România specializată în restituirea TVA pentru bunuri achiziționate în regim Tax Free.

Cum funcționează?

Ask for Tax Free încurajează cumpărăturile inteligente

Dacă locuiești în afara Uniunii Europene, Ask for Tax Free te ajuta să îți recuperezi TVA plătită în România și să cumperi inteligent

Cumpără din magazinele care fac parte din rețeaua Tax Free România, iar noi te ajutăm să primești înapoi taxa pe valoarea adăugată. Turiștii din afara spațiului UE au acum posibilitatea de a cumpara din România, în regim Tax Free, bunuri a căror valoare depășește 175 de euro.

Ești turist și vrei să iți recuperezi TVA-ul?

CALCULATOR TAX FREE

Calculează automat TVA de recuperat

SMART SHOPPING

Cumpărături inteligente din rețeaua magazinelor autorizate TAX FREE

Ești magazin și vrei mai multe detalii despre sistemul tax free?

MAGAZINE AUTORIZATE

Lista completă de magazine autorizate TAX FREE din România

GHIDUL UTILIZATORULUI

Consultă Ghidul Utilizatorului TAX FREE în limba engleză, spaniolă, rusă, chineză și arabă

Ai nevoie de mai multe detalii?

Scroll to Top