Află cum să-ți crești profitul prin optimizare fiscală!

Este firesc să te concentrezi mai mult pe meseria ta, lumea are cu adevărat nevoie de medici pasionați, de încredere și la curent cu toate tehnologiile și informațiile. Știm, de asemenea, că profesia de medic este una dintre cele mai stresante din lume, indiferent de specializare și este de înțeles dacă organizarea companiei medicale este ultimul lucru la care te-ai gândit până acum.

Pentru asta suntem noi aici, să-ți spunem pe scurt cum să-ți crești profitul prin optimizare fiscală, nu (doar) prin creșterea numărului de pacienți.

Pe 21 și 22 iunie te invităm să afli care sunt lucrurile pe care le poți face în compania ta medicala ca să fie mai profitabila. Participă la două zile de informații actualizate furnizate de unii dintre expertii in contabilitate și practică juridica din țară, ca tu să ai claritate și să scapi de întrebarea: “oare fac contabilitate cum trebuie?”

De ce să participi?

 • Afli informații actualizate de la unii dintre experții în contabilitate și practică juridică din țară;
 • Primești răspunsuri punctuale la toate întrebările tale, de aceea este important sa fii cat mai prezent și să adresezi toate întrebările care te preocupă;
 • Primești sfaturi aplicate, ca tu să faci schimbări prin care să-ți crești profitul fix după finalizarea cursului

Agendă

Ziua 1,  21 iunie, 16.00 – 19.00 

 

 • Ce formă de exercitare a profesiei să alegi?
 • Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei forme?
 • Care este cea mai avantajoasă formă juridică în funcție de venituri și dimensiune?
 • Care sunt schimbările fiscale majore din 2023 și cum afectează asta medicii care nu se informează?
 • Q & A pe bază întrebărilor din chestionar 

 

Ziua 2, 22 iunie, 16.00 – 19.00 

 

 • Ce fel de contracte încheiem cu colaboratorii? Contractul de servicii, contractul individual de muncă; criterii de dependență/independență;
 • Optimizarea fiscală, solutii gata de implementat;
 • Cum să-ți conduci cabinetul medical în mod legal și profitabil în același timp?
 • Q & A pe bază întrebărilor din chestionar 

Cui îi este dedicat cursul?

 • Medicilor care vor să lucreze în mediul privat prin colaborare;
 • Medicilor cu forme private de practică;
 • Medicilor care au intenția de a-și deschide un cabinet sau o clinică medicală;
 • Managerilor de clinici medicale

Cât costă?

Tarif normal: 1.500 lei (după 15 iunie)
Early bird: 1.200 lei (până la 15 iunie)

Despre Valentina Saygo, Expert Contabil

Valentina Saygo este expert contabil și consultant fiscal cu peste 20 de ani de experiență. De-a lungul anilor, Valentina s-a specializat în principal pe legislația și contabilitatea întreprinderilor mici și mijlocii. 

Printre realizările profesionale pe care le-a avut, se remarcă înființarea și conducerea Ask for Accounting SRL, implicarea în campania de modificare OUG 130/ 2020, petiția pentru măsurile de Sprijinire a Mediului de Afaceri în criza generată de Covid în martie 2021, Campania Split TVA în 2017 sau în Campania Recensământul Instituțiilor de Control între 2014 și 2018.

Despre Cătălina Bordianu, Avocat

Cătălina Bordianu este avocat specializat în domeniul practicii medicale, fiind titular al Masterului de Drept Medical 2021-2022. Este lector de drept medical, contribuind la dezvoltarea Școlii ADOM- https://www.dentalmanagers.ro/webinar-drept-medical/
În prezent este lector al Conferințe COMUNIhealthCARE, o conferință despre importanța comunicării în actul medical. https://comunihealthcare.ro/ 

Este membru al Baroului București și lucrează într-o societate de avocați alături de mama sa, Bordianu Victoria, judecător de profesie, cu experienta de 35 ani, care îi este în continuare îndrumător.

Cu o experiență de peste 15 ani, Cătălina a înțeles că secretul unor orizonturi deschise se obțin cu empatie, răbdare, blândețe și curiozitate.

Crede că ”etica” a devenit un cuvânt care este fie ignorat, fie neînțeles. De aceea, dorește să ofere antreprenorilor din domeniul medical toate ”uneltele” necesare pentru a crea un cadru în care pacientul să se simtă înainte de toate văzut și înțeles și apoi îndrumat transparent și ușor de înțeles pe drumul tratamentului.

Scroll to Top