Prevenție fiscală: Află cum să-ți adaptezi afacerea la schimbările fiscale
Antreprenoriatul devine din ce în ce mai mult o provocare, iar antreprenorii se transformă încet în super oameni. Legile fiscale se schimbă în permanență, mediul de business se modifică de la o zi la alta, iar informarea și adaptarea devin soluții – colac de salvare. Când nu ești informat, ești vulnerabil. Când nu ești flexibil la schimbare, ramai în urma, iar cand te vezi acolo, este cel mai ușor să renunți.

Noi credem în continuare că România are nevoie de tine curajos și informat, liber profesioniști, antreprenori, medici care să producă schimbare, să dezvolte și să inspire.
De aceea, am creat un Webinar unic care-ți va prezenta toate instrumentele ca tu să afli, clar și concret unde te afli, să capeți o imagine de ansamblu asupra companiei tale și în plus, să afli ceea ce ai nevoie să ajungi unde îți dorești. Te așteaptă două zile pline cu sfaturi, exemple, și studii de caz, o abordare practică, deschisă în ambele sensuri: de la noi la tine și invers.
De ce să participi?
- Afli ce ai nevoie să faci în cazul în care schimbările fiscale se aprobă
- Înțelegi cum schimbările fiscale îți pot afecta business-ul și ce măsuri să iei cât mai repede
- Afli ce formă juridică este cea mai indică pentru domeniul tău de activitate
- Afli informații actualizate de la unii dintre experții în contabilitate și practică juridică din țară;
- Primești răspunsuri punctuale la toate întrebările tale, de aceea este important sa fii cat mai prezent și să adresezi toate întrebările care te preocupă;
- Primești sfaturi aplicate, ca tu să faci schimbări prin care să-ți crești profitul fix după finalizarea cursului
Agendă
Ziua 1, 20 septembrie, 16.00 – 19.00
- Care sunt schimbările fiscale majore din 2023/2024 și cum afectează antreprenorii care nu se informează?
- Ce formă de exercitare a profesiei să alegi dacă ești liber profesionist?
- Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei forme?
- Q & A pe bază întrebărilor din chestionar
Toate subiectele vor fi abordate și pentru domeniul medical antreprenorial cu toate particularitățile specifice.
Ziua 2, 21 septembrie, 16.00 – 19.00
- Ce fel de contracte încheiem cu colaboratorii? Contractul de servicii, contractul individual de muncă; criterii de dependență/independență;
- Optimizarea fiscală, soluții gata de implementat;
- Cum să-ți conduci compania în mod legal și profitabil în același timp?
- Q & A pe bază întrebărilor din chestionar
Toate subiectele vor fi abordate și pentru domeniul medical antreprenorial cu toate particularitățile specifice.
Cui îi este dedicat cursul?
- Liber profesioniști: Arhitecți, Contabili, Notari
- Antreprenori
- Medici antreprenori
- Asistenți medicali

Despre Valentina Saygo, Expert Contabil
Valentina Saygo este expert contabil și consultant fiscal cu peste 20 de ani de experiență. De-a lungul anilor, Valentina s-a specializat în principal pe legislația și contabilitatea întreprinderilor mici și mijlocii.
Printre realizările profesionale pe care le-a avut, se remarcă înființarea și conducerea Ask for Accounting SRL, implicarea în campania de modificare OUG 130/ 2020, petiția pentru măsurile de Sprijinire a Mediului de Afaceri în criza generată de Covid în martie 2021, Campania Split TVA în 2017 sau în Campania Recensământul Instituțiilor de Control între 2014 și 2018.
Despre Cătălina Bordianu, Avocat
Cătălina Bordianu este avocat specializat în domeniul practicii medicale, fiind titular al Masterului de Drept Medical 2021-2022. Este lector de drept medical, contribuind la dezvoltarea Școlii ADOM- https://www.dentalmanagers.ro/webinar-drept-medical/
În prezent este lector al Conferințe COMUNIhealthCARE, o conferință despre importanța comunicării în actul medical. https://comunihealthcare.ro/
Este membru al Baroului București și lucrează într-o societate de avocați alături de mama sa, Bordianu Victoria, judecător de profesie, cu experienta de 35 ani, care îi este în continuare îndrumător.
Cu o experiență de peste 15 ani, Cătălina a înțeles că secretul unor orizonturi deschise se obțin cu empatie, răbdare, blândețe și curiozitate.
Crede că ”etica” a devenit un cuvânt care este fie ignorat, fie neînțeles. De aceea, dorește să ofere antreprenorilor din domeniul medical toate ”uneltele” necesare pentru a crea un cadru în care pacientul să se simtă înainte de toate văzut și înțeles și apoi îndrumat transparent și ușor de înțeles pe drumul tratamentului.
