SayGo Academy

Saygo Academy este demersul meu concret de a sprijini antreprenorii și freelancerii la început de drum să înțeleagă contabilitatea, dar și antreprenorii experimentați să afle dedesubturile contabile despre care nu vorbește nimeni. Cursurile au loc periodic și le voi anunța pe toate aici. 

SayGo Academy, cursurile care te ajută să-ți simți afacerea mai în siguranță și să o duci la următorul nivel!

De ce să participi?

Dacă vrei să afli informații despre schimbările legislative, juridice și fiscale realizate de stat în ultimele luni, dacă vrei să afli ce trebuie să faci data viitoare când afacerea ta trece printr-o criză, dacă vrei să-ți îmbogățești informațiile contabile care îți vor economisi timp și te vor face să-ți simți afacerea în siguranță.

De ce să participi?

Vorbim despre noțiunile fiscale și juridice pe care trebuie să le știi despre afacerea ta în fiecare zi, dar mai ales înainte de orice fel de criză. Despre cum se administrează o afacere pe timpul unei crize, dar și despre modificările fiscale pe care le-a făcut statul român în ultimele luni. 

NOȚIUN FISCALE & JURIDICE PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII DESPRE AFACERE
ADMINISTRAREA AFACERII

Cui se adresează?

Cursul este pentru: Antreprenori, Freelanceri, Soloprenori, Profesii liberale, ONG-uri, Fondatori, Directori generali, Manageri, Asistenți manageri, Referenți. administrativi
Contabili juniori.

Ce spun participanții despre cursurile trecute?

Vrei să afli informații despre următorul curs?

Scroll to Top