Resurse

Ghidul antreprenorului începător

Afacerile vin și pleacă. Afacerile cresc, stagnează sau mor subit. Afacerile zboară în sus sau în jos.

Atunci când mor, afacerile pot lăsa datorii sau nu. Sau victime. Însă cel mai important lucru, afacerile sunt făcute de oameni, pentru oameni și cu oameni. Iar lucrul acesta nu trebuie să îl uităm niciodată.

Nu e deloc simplu să fii la început de drum, mai ales că nimeni nu se așteaptă să te pricepi la tot ce presupune o afacere. Pentru asta există specialiști cărora să le ceri ajutorul. Unul dintre ei este contabilul tău. Vorbește cu el despre problemele pe care le ai, chiar dacă au sau nu legătură cu balanța. Au sigur legătură cu tine, pentru că tu ești cel care conduce afacerea.

Am scris această carte în ideea de a ajuta antreprenorii să își conducă afacerile mai ușor, de a știi ce să ceară contabilului și de a explica “DE CE-ul” din spatele documentelor. Am abordat probleme complicate despre care nu vorbește nimeni, oferind răspunsuri simple și pe înțelesul tuturor. Să îți fie de folos!

Descarcă Gratuit E-book-ul

15 pași după înființarea firmei.
Ghid pentru antreprenorii nou născuți!

Ai primit actele firmei fix în brațe și acum nu știi încotro să o iei. Ce vreau să-ți spun este că, de când a ieșit CUI-ul de la Registrul Comerțului, înseamnă că firma ta are obligații față de instituțiile statului. 

Nu duce actele în șifonier, pretextând că dacă nu ai activitate nu trebuie să faci nimic. De acum, ceasul ticăie și poate curge cu amenzi. Primii pași sunt cei mai derutanți, așa că hai să îi facem împreună.

Apariții media:

Scroll to Top