Asistent virtual

Dacă vrei să-ți pui ordine în viața de birou, ai nimerit unde trebuie. Te putem scuti de multitudinea de task-uri mici care te obosesc, îți aglomerează programul și îți deturnează atenția de la dezvoltarea afacerii. Apelează la un Asistent Virtual și câștigi timp pe care să-l folosești pentru ceea ce te-ai pregătit să faci/desfășurarea activității firmei/punerea în aplicare a visului tău.

Cu ce servicii te putem ajuta?

Servicii administrative

Gestiunea contractelor, gestiunea relațiilor cu furnizorii, introducerea de date, generarea bazei de date, testarea de site-uri și aplicații, coordonarea delegațiilor, gestiunea achizițiilor.

Servicii de secretariat

Gestiunea calendarului, programarea de întâlniri și ședințe, redactarea minutei la întâlniri, crearea de prezentări sau rapoarte, tehnoredactarea și editarea de documente, adăugarea de diacritice.

Servicii operaționale

Emiterea facturilor, recuperarea creanțelor de la clienți, gestiunea plăților, a creditelor, a documentelor, a emailurilor, a termenelor necesare cu și de la instituțiile statului.

De ce să lucrezi cu noi?

Plan tarifar personalizat

Oferim o gamă largă de planuri tarifare (planuri pe proiect, planuri lunare și trimestriale și abonamente, etc.) deoarece singurul nostru obiectiv este să te ajutăm pe tine să nu mai amâni task-urile mici, care te stresează și îți ocupă timp.

Experți la dispoziția ta

Avem o echipă de experți: scriitori de conținut, experți pe servicii secretariale, experți în asistență virtuală, experți fiscali și experți în marketing digital. Afacerea ta are nevoie de experți pasionați și responsabili pentru a o desfășura și dezvolta fără probleme și pentru a avea succes. Și exact asta oferim!

Confidențialitatea informațiilor

Facem verificări amănunțite a tuturor angajaților noștri și este obligatoriu ca fiecare angajat să semneze un acord de non-divulgare (NDA). În plus, TeAsist.ro este întotdeauna gata să semneze un NDA cu orice client sau afacere, deoarece înțelegem importanța și beneficiile acestuia.

Ce spun clienții despre colaborarea cu noi:

Alex P & Matei D.
firmă de producție cinematografică și video
Read More
Noi nu ne batem capul cu hârtii, se ocupă echipa TaskZen
Am apelat la serviciile de asistență virtuală într-o perioadă dificilă pentru noi, când colega care se ocupa de toate documentele firmei a intrat în concediu de maternitate.
Credeam că va fi o soluție temporară, dar ne-am felicitat pentru decizia luată și iată că, a trecut mai bine de un an de zile de atunci. Echipa este promptă, la dispoziția noastră și ne rezolvă orice problemă în mai puțin de 24 h.
Noi nu ne batem capul cu hârtii, facturi, plăți, contracte, recuperare de creanțe, salarii și alte sarcini administrative, care ne-ar fi ocupat timpul și nici nu ne plac. Plus economia de bani, diferența între factura primită și costurile anterioare fiind semnificativă. Noi ca asociați ne vedem de treaba noastră, iar echipa de asistenți virtuali se ocupă de restul și ne trag de mânecă.
Andreea H.
administrator firmă fabricare produse din lemn
Read More
Am timp să mă ocup de creșterea afacerii
Eu nu am experiență antreprenorială, dar am deschis o firmă anul trecut, iar toate obligațiile administrative și documentele pe care trebuia să le pregătesc lunar, săptămânal sau zilnic, m-au speriat și m-au copleșit.
Ajunsesem să fac doar asta, mai mult de jumătate din timpul meu. Am apelat la serviciile de asistență virtuală și sunt recunoscătoare că mi-au luat multe de pe cap.
Acum am timp să mă concentrez pe dezvoltarea afacerii mele și, dacă nu știu ceva, echipa mă ajută. Contează enorm! Mulțumesc pentru că existați!
Ana B.
administrator unitate de cazare
Read More
Echipa TaskZen mă ajută cu lucruri mărunte și sâcâitoare
Când am intrat în lumea antreprenoriatului, eram conștientă că o parte din timp va fi alocat sarcinilor administrative, dar nu mi-am imaginat că va fi atât de greu. Echipa TaskZen mă ajută cu lucruri mărunte și sâcâitoare pentru orice antreprenor și-mi rezolvă probleme birocratice de care nici nu știam că există. Sunt prompți, organizați și mă sfătuiesc cu ei când sunt în impas. Este mai mult decât un serviciu de asistență virtuală, este un partener de încredere, mai ales la început de drum.

Haide să vorbim despre proiectul tău

Oferim sesiuni de 30 de minute gratuite pentru a vedea dacă îți putem oferi ce ai nevoie.

Scroll to Top