Jurnal de Guinezia 23 noiembrie 2021

Le-am dat afară pe guineze ca să fac curat în parlamentul lor. Dar să vezi drăcie. În loc să guste din libertate, poarcele se înghesuiau înapoi în mizerie, rahați și pipi. Așa le place, în hazna.
#SupraTaxa se gândește și se răzgândește pe cine să accepte vicepremier, în timp ce se cocoață în hamac. Ar pune-o pe Găbița, dar mai bine o trimite la familia tradițională, la cratiță, că și-așa e singura femeie din guvern. Sau Grindeanu, că are pulovere mișto. Noul Superman al guvernului e Vîlceanu, cel mai priceput la cotoreală, dar cu bani să fie.
#SupraConta are dileme existențiale, că nu mai știe ce ministere să inventeze, ca să ajungă la toată lumea. E necesar Ministerul Dezamăgirilor, al Parastaselor, al Îndoielii, al Parandărătului și al Pribegiei. Oricum, i-a negociat de i-a jupuit. Le-a luat la gălbejiți și banii de pe pieptul mortului.
#SupraTevea dădea ture ca disperata și striga după #SuperCîțu, cică a fugit peste graniță cu iarba ei și i-a fumat-o pe toată. Mi-a zis că a jucat la poker toți banii de pensii, iar acum nu e de găsit.
Acum le-am pus să învețe noul imn, că șocâtele astea nu s-au deșteptat nici după 31 de ani. Ia să văd, voi îl mai știți?
“Trei culori cunosc pe lume/ Amintind de-un drac popor/ Ce-i viteaz, cu vechi renume,/ În negocieri triumfător.” Dăcât Ciolacu!
PS: Acesta este un pamflet și orice asociere cu persoane reale este fix cum vreți voi.
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Abonează-te la newsletter!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top