Jurnal de Guinezia 06 decembrie 2021

Ca semn de protest pentru toată gloata guvernamentală de Cîți, Câci, Ciuci, Cuci și Ciolaci, poarcele au eliminat alerta de dimineață, așa că fiecare se trezește după posibilități, să mai uite de foamea de la cura de slăbire. Eu mă bucur, că nu am fost niciodată matinală, dar ca să știți de ce nu mai postez dimineața devreme.
Buhăite de somn și cu ochii cârpiți, guinezele s-au repezit să-și caute papucii de cadouri de la Moș Nicolae-Ciucă. Bine-nțeles că au găsit ciuciu.
M-am răzbunat pentru toate guițăturile lor matinale și le-am pus factura de gaze cu scadența expirată. Pe #Conta a luat-o cu leșin când a văzut totalul de plată și a început să injure și să blesteme toți șefii de la energie, noroc că e unul și același în ultimele trei guverne.
#Taxa a găsit factura de curent, la o valoare de parcă ar fi consumat cât tot cartierul Primăverii toamna, că tot îi zice “Satul cu Miniștri”. A început să plângă subit, de-i curgeau lacrimi șiroaie pe gușă. Nu m-am lăsat impresionată și i-am zis să dea cu săpun, să nu le risipească degeaba, că și-așa nu avem apă caldă.
Pentru #Tevea am pregătit poză cu întreținerea de la bloc. Alte huiduieli și alte lamentări. A zis că îi contestă și că îi dă în judecată pe toți locatarii care aruncă gunoi, pe care oricum nu-l ridică nimeni în sectorul 1.
Au început toate trei să huiduie “Jos hoții” și “Jos penalii”.
Chiar dacă trebuia să fie o dimineață magică, era o jale și o întristare ca la parastas. Mi-a fost milă de ele și le-am dat un păstârnac. Fake. Nu le place, dar nu au încotro.
Ce, parcă mie îmi place alianța PNL-PSD. Pardon, coaliția sau ce-o fi cârdășia asta de supereroi fake și Lex Luthoriști de carton.
PS: Acesta este un pamflet și orice asociere cu persoane reale este fix cum vreți voi.
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Abonează-te la newsletter!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top