Că tot ne băteam de muscă și nu aveam treabă, iată ce mai găsim prin SPV: „Notificare privind publicitatea înșelătoare și comparativă”:
Bună ziua,
Alăturat vă transmitem, spre știință, materialul informativ privind ,,Atribuțiile MFP ale structurilor teritoriale în prevenirea, constatarea și sancționarea faptelor de publicitate înșelătoare și publicitate comparativă ilegală”, extras din Legea nr.158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă, republicată. Solicităm confirmarea de primire prin retransmiterea acestui material (forward wilh attachments) având mențiunea „Am primit un exemplar azi, data………”, semnătura și ștampila societății
Cu stimă…
Exact cu stimă ni se cere că „am luat la cunoștință”, dar nu oricum, ci cu semnătură și ștampilă! Exact! Ștampila! Care a fost scoasă în afara legii prin vreo 3 acte normative, dar ce mai contează? Ei ne cer ștampila cu stimă!
Sau ce are sula cu prefectura, la fel are și Ministerul Finanțelor cu publicitatea înșelătoare!
Este adevărat că Ministerul Finanțelor are un birouaș mic, unul care a tras bățul scurt și care se ocupă de publicitatea înșelătoare! Vă dați seama singuri cam care este nivelul specialiștilor și câtă experiență de marketing au aceștia, dar poate îi ajută AI?! Nu știu, zic și eu!
Probabil se simțeau ignorați și s-au gândit că este momentul perfect pentru a-și face semnalată prezența!
Nu sunt expert în publicitate, dar pot spune că am văzut o mulțime de campanii, atât cu mesaje publicitare înșelătoare cu oferte gratuite și costuri ascunse, dar și mesaje de publicitate comparativă „cel mai tare din parcare”.
Ce e de făcut? Ați primit adresa cu stimă? Semnați că ați luat la cunoștință, stampilați dacă aveți ștampilă, trimiteți adresa înapoi prin SPV și urați-le sărbători liniștite! Lor, că noi avem treabă!
Și, ca să facem haz de necaz, vă mai dau un mesaj, tot din SPV scos:
Bună ziua!
În urma solicitării CAF vă informez că aveți 1 leu pe salarii neplătit. Rog plătiți urgent pentru a nu fi nevoită să vă dau pierdere la eșalonare pentru 1 leu. Plata prin trezorerie, să mă pot încadra în termenul legal de eliberare certificat.
Zi bună!
La ce se referă de fapt acel „leu”? La impozitul pe salarii. Plata prin trezorerie durează 3 zile, iar dacă punem și weekendul la socoteală, ajungem la 5. Sigur nu se încadrează în termenul legal, respectiv de 5 zile pentru eliberare. Și iată cu câtă ușurință se poate pierde o eșalonare, pentru un leu.
Apreciez totuși că s-a primit răspuns și apreciez implicarea inspectorului de literă!
Profituri maxime să ai!
Dă share dacă ți-a fost de folos și îți mulțumesc pentru asta!
Dacă vrei să ținem legătura, apasă subscribe!