Jurnal de Guinezia 17 decembrie 2021

După live-ul de la #AutismVoice, în care am vorbit despre sponsorizări și am răspuns la toate întrebările pe acest subiect, evident că am luat traficul în toată splendoarea lui și am ajuns târziu acasă. Scroafele erau puse pe harță și mă așteptau să le judec nemulțumirile.
#Conta și #Tevea o înghesuiseră pe #Taxa la colț cu noile modificări fiscale, mai-mai să o jumulească. Evident că #Taxa s-a apucat să jupoaie IMM-urile și a uitat de rahaturile pe care le-a îndrugat despre taxa de solidaritate de la companiile mari și că nu o să bage taxe noi. Dar cine mai ține evidența căcărezelor pe care le mănâncă ea?
#Conta se fandosea, imitându-l pe #Câciu cum face spume la gură pe sub mască, vorbind despre stopajul la sursă și cât de nenororciți sunt infractorii ăștia cu firme, mari și mici. Criză? Care criză? Nu e nicio criză… Ce atâtea înlesniri la plată?
#Tevea își zburlise părul pe ea, vorbind despre toate pomenile pe care le-a citit în noul proiect trenuleț. A început să guițe despre PNRR, că o să mai luăm #ciuciu și o să dăm înapoi și banii de avans, pe care celelalte scroafe i-au tocat deja ca pe iarbă.
Îmi venea să plâng, vă jur. Eu nu știu ce au putorile astea de gând cu fiscalitatea! Mi-e și frică să mai zic ceva, că le dau idei pe invers.
Pute a pipi amestecat cu rahat și a japcă pe față. Burta lor să fie plină. Mă bucur că plec în vacanță și mă gândesc serios să nu mă mai întorc. Să își facă singure curat în cușcă! Hai pa!
PS: Acesta este un pamflet și orice asociere cu persoane reale este fix cum vreți voi.
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Abonează-te la newsletter!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top