Jurnal de Guinezia 15 decembrie 2021

Poarcele au făcut aseară ședință parlamentară extraordinară, la care nu am avut voie să particip, ci doar îmi vor aduce la cunoștință deciziile votate. Cumva, curioasă la ce le mai trece prin minte, mi-am văzut liniștită de treabă cu laptopul și cu paharul de vin roșu, până s-au prezentat în fața mea. Dar auziți aici!
Cică ar fi bine să las baltă postările cu ele și să le filmez, că așa vor avea mai multe șanse de succes. CSM s-a apucat să facă un Oscar dâmbovițean și să jurizeze filmulețele de pe TikTok. După filme, trec la cărți și la muzică. Vor lua la puricat orice operă postată pe rețelele de socializare.
Bun, mă gândeam eu. O să fie fain cu analiza pe text la manele și postările pline de greșeli gramaticale. Nu mai zic de cea mai cumpărată carte…
#Conta a dat ochii peste cap și mi-a zis că sunt în gravă eroare. Nu le premiază, le sancționează. #Taxa a zis că așa există șansa să stau cu ele acasă și să o las naiba de fiscalitate. Ele ajung celebre, iar eu le filmez toată ziua. Și să opresc cura de slăbire, să le dau mâncare pe săturate!
Credeam că se referă la CSM București, clubul ăla cu handbalul și tot nu înțeleg ce treabă are magistratura cu filmul. Am întrebat-o pe #Tevea ce știe de toate astea și dacă e de acord cu surorile ei. Mi-a zis că nu sunt surorile ei, ci niște babe comuniste, care au reinventat cenzura ca pe vremea lui Ceaușescu. Că parlamentul guinez e o mizerie și s-a ajuns la lucruri abominabile. (Oare de unde știe Tevea asemenea cuvinte?). Dacă trece și legea cu terenul Romexpo, ea își face bagajele și pleacă din țară.
Am înghițit în sec și m-am apucat și eu de bagaje. Pentru vacanță. Văd eu dacă mă mai întorc… Iar ele, să rămână cu parlamentul lor și să mănânce toate paiele…
Nu ar fi mai bine ca CSM să treacă la analizat NFT-urile? Că și p-acolo ce-a apărut! Numai la pantofii ăia Gucci mă gândesc. Prea multă opulență!
Cîțu! Ciucă! Dormiți, mă?
PS: Acesta este un pamflet și orice asociere cu persoane reale este fix cum vreți voi.
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Abonează-te la newsletter!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top