Jurnal de Guinezia 13 decembrie 2021

Weekendul ăsta am umblat ca tot românu pe la șoping. Ideea e că poarcele au fost singure acasă și și-au făcut de cap. Trebuia să fac rezerve serioase până la Crăciun.
Cum am venit eu cu sarsanalele pline, m-au luat la întrebări, că lor ce le-am cumpărat. Nu le-am cumpărat nimic, că nu mi-au zis. Atunci mi-a arătat Taxa o listă interminabilă, de s-a speriat și cardul.
Conta a zis că ea vrea să adau pe listă Sargenor, Revoxon, Proctoglyvenol, Mucofortin și Slaboficat. Și niște Sindolor gel, să se ungă pe picioare. Mai bine Genacol Plus. Vrea să facă stocuri, că vine războiul. Și-așa nu i-am luat invermectină de la ucraineeni, iar acum îi atacă rușii.
#Taxa a fost rezonabilă. Mai are nevoie doar de Hemorzol și niște Antinevralgic, că o doare capul de la văicărelile Contei. Nu are nicio frică, este convinsă că vin americanii. M-a umflat râsul, că vorbește ca mamaie, doar și ea i-a așteptat pe americani.
Tevea a zis că un pic de Protecardin nu ar strica să avem în casă. Are un pic de emoții, dar nu-și face griji. Ciucă e pregătit de război, doarme cu arma sub pernă. D-aia avem premier un general.
Le-am luat lista și telecomanda, că iar au învățat reclamele pe dinafară. Sper să nu vadă și calupul de pariuri. Erau mai simpatice când se uitau la politică.
Maaare plictiseală!
PS: Acesta este un pamflet și orice asociere cu persoane reale este fix cum vreți voi.
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Abonează-te la newsletter!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top