Jurnal de Guinezia 21 decembrie 2021

Aseară nu eram într-o dispoziție bună și abia așteptam să ajung acasă, să mă cuibăresc în canapea, cu un pahar cu vin. Dar de unde! Șoc și groază în casă!
Poarcele jucau liniuța și se hihăiau, de ziceai că sunt la raliu. #Tevea se urcase pe robotul aspirator și făcea slalom printre picioarele scaunelor, fâlfâindu-și pletele în vânt, de mă luase cu palpitații. #Conta flutura steagurile la start, iar #Taxa alerga de nebună după aspirator, să cronometreze timpii.
Le-am luat la rost pentru dezastrul din casă și le-am aliniat, să-mi explice ce le-a apucat. #Taxa a început să se milogească la mine, că nu a făcut nimic rău, doar a ascultat de cuvântul Domnului. Cică au văzut ele că popii merg numai cu mașini scumpe. #Tevea îmi explica precipitată că mașinile se oferă, așa că l-au rugat pe Moș Crăciun să le ofere una și au găsit-o după colț. Iar #Conta mi-a șoptit pe sub gușă că să nu le mai port de grijă că au ele mașină scumpă. Să las grija, vorba lui Dabija.
Am blocat aplicația robotului și am restricționat youtubul, să nu mai învețe de la toți pomanagii. La muncă, nu la plimbat coorul în mașini scumpe!
Le-am dar fărașul să-și adune singure căcărezele, că doar nu era grija mea. Vorba lui Dabija, nu?
PS: De ce are Marele Alb S Klasse cu cutie automată? Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în viteză.
PPS: Acesta este un pamflet și orice asociere cu persoane reale este fix cum vreți voi.
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Abonează-te la newsletter!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top